ОТГ у Рівненській області створить свою цифрову мапу

ОТГ у Рівненській області створить свою цифрову мапу

Децентралізація
Укрінформ
Крупецька ОТГ спільно з відділом містобудування, архітектури, ЖКГ та інфраструктури Радивилівської РДА Рівненської області розпочали проект з виготовлення цифрової мапи ОТГ.

Про це інформує портал "Децентралізація" .

"Результат роботи представлений на офіційному сайті Крупецької громади в рубриці "Карта громади". А в перспективі планується створення інтерактивних карт у містобудівній сфері, сферах житлово-комунального господарства та інфраструктури, упорядкування інформації адресних номерів та підготовки матеріалу для просторового планування та управління ресурсами громади", - повідомив голова Крупецької ОТГ Віталій Мошкун.

Карти можна переглядати на мобільних пристроях в автономному режимі без з’єднання з інтернетом. Для цього потрібно встановити додаток MAPS.ME, який доступний для безкоштовного завантаження з Play Market. Тобто така карта стає доступною і зручною для користувача у будь-який час.

Читайте також: У топ-20 рейтингу фінансової спроможності ОТГ з'явилися нові громади

Як зазначає Рівненський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми "U-LEAD Європою" та Мінрегіону, цей напрямок роботи у такому масштабі започаткований вперше серед об’єднаних громад області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-