Клімкін у Львові відвідав Польський військовий меморіал

Клімкін у Львові відвідав Польський військовий меморіал

Фото
Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін під час робочої поїздки до Львова вшанував пам'ять Героїв Небесної Сотні, загиблих бійців АТО та воїнів УГА, а також відвідав Польський військовий меморіал.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

"Сьогодні, 2 березня, міністр закордонних справ України Павло Клімкін в межах свого робочого візиту на Львівщину вшанував пам'ять загиблих на Майдані патріотів. Лампадки та квіти поклали до могил Героїв Небесної Сотні, що на Личаківському кладовищі", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, Клімкін, а також голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та консул Генерального Консульства Республіки Польща у Львові Мар'ян Орліковський поклали квіти до меморіалу полеглих у зоні АТО українців.

Читайте також: Меморіал Героїв Небесної Сотні: уряд визначив замовника будівництва

Представники влади поспілкувалися із родичами загиблих учасників АТО, а також поклали лампадки до Меморіалу Української Галицької Армії.

Клімкін у Львові вшанував пам'ять загиблих патріотів та відвідав Польський меморіал / Фото: Николаєвич Альона, Укрінформ

На завершення делегація урочистою колоною перейшла на Польський військовий меморіал, де поклали квіти та лампадки до польських поховань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-