Негода затримала в дорозі три потяги

Негода затримала в дорозі три потяги

Укрінформ
Понад 5 тисяч залізничників минулої ночі ліквідовували наслідки негоди на коліях і платформах, через опади і морози в дорозі затримались 3 поїзди.

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"Упродовж останньої зимової ночі наслідки негоди ліквідовували 5275 залізничників по всій Україні. Вони чистили від снігу перони, колії, стрілочні переводи та посадкові платформи. У західній та центральній частинах країни з огляду на значні снігопади було задіяно 5 снігоприбиральних колійних машин", - йдеться у повідомленні.

За інформацією компанії, за ніч залізничники очистили понад 11 тис. стрілочних переводів, 714 залізничних переїздів та 735 пасажирських платформ. Загалом з залізничних об’єктів було вивезено 680 м куб. снігу. Через опади та морози затрималися три поїзди, з них один пасажирський на 9 хвилин і два вантажних. Наразі Укрзалізниця контролює ситуацію з рухом пасажирських та вантажних поїздів.

Читайте також: Укрзалізниця залучить кредитні кошти для добудови мосту у Києві

В Укрзалізниці просять пасажирів бути обережними й уважно слухати оголошення на вокзалах, а під час планування поїздок враховувати труднощі, які можуть виникнути при трансфері до залізничних вокзалів та станцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-