Теракт у Харкові: суд перенесли, бо адвокат не встиг прочитати справу

Теракт у Харкові: суд перенесли, бо адвокат не встиг прочитати справу

Укрінформ
Засідання Фрунзенського райсуду Харкова щодо теракту біля Палацу спорту у лютому 2015 року, де загинуло четверо і ще 11 людей поранені, перенесене, оскільки один із адвокатів не ознайомився зі справою.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів адвокат Дмитро Тихоненков.

"Засідання у справі про теракт перенесене. Безкоштовний адвокат, призначений за клопотанням обвинуваченого Володимира Дворнікова, не встиг ознайомитися із матеріалами справи", - зазначив Тихоненков.

За його словами, чергове засідання суду призначене на 21 лютого, обвинувачений Віктор Тетюцький має намір клопотати про допит чотирьох свідків, які, як він вважає, дадуть свідчення на його користь.

Читайте також: Харківський теракт: процес можна завершити за 10 засідань – прокурор

Як повідомляв Укрінформ, 22 лютого 2015 року у Харкові під час вибуху під час траурної ходи активістів біля Палацу спорту, присвяченої пам'яті Героїв Небесної Сотні, на місці загинуло двоє людей, ще двоє померло у лікарні, поранені 11 осіб. Через три дні за підозрою у теракті затримано трьох харків'ян: Дворніков, Тетюцький, Башликов. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку у Бєлгороді і за теракт повинні були отримати 10 тис. дол. Їм загрожує довічне ув'язнення. Всі троє обвинувачених відмовилися визнати провину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-