Перекриту на Миколаївщині трасу обіцяють

Перекриту на Миколаївщині трасу обіцяють "залатати" найближчими днями

Фото
Укрінформ
Жителям Єланецького району на Миколаївщині, які перекрили рух на трасі «Миколаїв - Кропивницький» (Н-14), пообіцяли підремонтувати дорогу вже найближчими днями.

Про це написав у Фейсбуці начальник управління інфраструктури Миколаївської ОДА Андрій Максименко.

«За дорученням голови облдержадміністрації Олексія Савченка виїхав до Єланецького району і поспілкувався з жителями Водяно-Лорино, які обурені поганим станом дороги Н-14. Спільно з місцевими жителями, представниками районної влади, керівництвом служби автодоріг та облавтодору домовились, що завтра сюди виїжджає грейдер, який вирівнюватиме та підсипатиме дорогу для забезпечення можливості проїзду по ній», - написав Максименко.

Він також пояснив ситуацію з ремонтом доріг у Миколаївській області.

За словами чиновника, постановою Кабміну виділено 300 млн грн саме на дорогу Н-14. Але наразі не готова технічна документація для виконання робіт. Тому ці кошти доцільніше використати на трасу Н-11, а після отримання експертизи проекту перенаправити інші кошти саме на цю дорогу.

Читайте також: На Миколаївщині жителі перекрили трасу: вимагають її ремонту

Як уже повідомляв Укрінформ, 15 лютого жителі Єланецького району на Миколаївщині перекрили рух на трасі «Миколаїв - Кропивницький», вимагаючи ремонту.

Фото: Андрей Сенченко, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-