Міськрада Сум не змогла скасувати здорожчання маршруток

Міськрада Сум не змогла скасувати здорожчання маршруток

Укрінформ
Депутати Сумської міськради у середу, 31 січня, на черговій сесії не підтримали проект рішення про відміну вартості проїзду у розмірі 5 грн.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Депутатам під час сесії було запропоновано розглянути проект рішення «Про заходи щодо недопущення встановлення необгрунтованого тарифу на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах міста Суми», автором якого виступив їх колега Володимир Чепік.

Він пропонував доручити міському голові зупинити своїм розпорядженням дію рішень виконавчого комітету від 29 січня, якими була підвищена вартість проїзду з 4 до 5 грн, а також визнати незадовільною роботу начальника відділу транспорту і зв’язку міськради Сергія Яковенка та звільнити його із займаної посади «у зв’язку із грубим порушенням вимог законодавства про службу в органах місцевого самоврядування».

Читайте також: У Сумах підняли ціни на проїзд у маршрутках

Під час обговорення проекту між депутатами виникла гостра дискусія, яка часом переходила до особистих образ.

Одні наголошували на тому, що немає довіри до тих розрахунків, які надали перевізники. Інші називали запропонований їм проект рішення «чистої води популізмом», прийняття якого може привести до зупинки перевезень у Сумах.

У підсумку рішення не було прийняте, за нього проголосували тільки 14 із 28 присутніх на сесії депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-