Миколаївського депутата від Опоблоку заарештували із заставою у понад мільйон гривень

Миколаївського депутата від Опоблоку заарештували із заставою у понад мільйон гривень

Укрінформ
Заводський районний суд міста Миколаєва 25 січня нарешті визначив міру запобіжного заходу у вигляді перебування під вартою до 16 березня з можливістю вийти під заставу у розмірі 1 мільйон 57 тисяч гривень заступнику голови фракції Опозиційного блоку у Миколаївській міській раді Ігорю Копійці.

Про це йдеться у рішенні суду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Заводський районний суд міста Миколаєва прийняв рішення застосувати до підозрюваного Ігоря Копійки міру запобіжного заходу у вигляді перебування під вартою до 16 березня 2018 року. Підозрюваний може вийти на волю після внесення застави у розмірі 1 мільйон 57 тисяч гривень», - йдеться у рішенні суду.

Як повідомляв Укрінформ, Заводський районний суд міста Миколаєва тиждень не міг обрати міру запобіжного заходу заступнику голови фракції «Опозиційний блок» у Миколаївській міській раді Ігорю Копійці.

Читайте також: У Миколаєві затримали заступника голови фракції "Опоблоку" в міськраді

Ввечері 18 січня, коли термін його затримання скінчився, той поскаржився на самопочуття. Йому викликали швидку допомогу і відпустили. Згодом Копійка двічі не являвся до суду, при цьому його адвокати не розголошували причину, бо засідання відбувалися у закритому режимі.

Затримані 15 січня у Миколаєві заступник голови фракції «Опозиційний блок» міської ради Ігор Копійка, його син, помічник та двоє керівників підприємств житлово-комунального господарства були викриті на передачі хабара у сумі 250 тисяч гривень співробітнику прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-