Зловмисники катували подружжя пенсіонерів заради 1,5 тисячі гривень

Зловмисники катували подружжя пенсіонерів заради 1,5 тисячі гривень

Укрінформ
На Запоріжжі правоохоронці затримали двох чоловіків, які з метою крадіжки проникли у будинок пенсіонерів і катували господарів.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін.

“Вчора в одному з селищ Кам’янсько-Дніпровського району Запорізької області у приватному будинку пенсіонерів, 1938 р.н. і 1940 р.н., був виявлений труп власника, а його жінка у тяжкому стані була доправлена до лікарні і до теперішнього часу перебуває в стані коми", - написав Аброськін.

Він зазначив, що. за результатами первинних слідчих дій, зловмисники проникли до будинку з метою пограбування, заздалегідь отруїли собаку. Увірвавшись у дім, вони тривалий час знущалися з його власників, зокрема ламали та відривали їм фаланги пальців рук.

Читайте також: Патрульні на блокпосту понад 6 годин мордували затриманого - прокуратура

Впродовж доби працівники поліції Запорізької області встановили та затримали двох підозрюваних. Їхня "здобич" становила лише 1400 гривень.

Як розповів Аброськін, злочин був скоєний ще 14 січня. "Три доби зв'язана покалічена покидьками жінка знаходилася з трупом закатованого свого чоловіка у будинку, не в змозі викликати допомогу", - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-