В результаті вибуху в Запорізькій області дитина отримала опіки 20% тіла

В результаті вибуху в Запорізькій області дитина отримала опіки 20% тіла

Укрінформ
В результаті вибуху в приватному будинку селища Василівка Запорізької області, 13-річна дівчинка отримала опіки 20% поверхні тіла, її 57-річна бабуся – опіки кінцівок.

Про це йдеться в повідомленні ДСНС.

«Рятувальники встановили, що в одній з частин будинку, де проживала сім'я з 4 осіб, стався хлопок газової суміші. В результаті виникла пожежа на загальній площі 50 кв. м. горів дах над частиною будинку, в якому стався інцидент. До центральної лікарні міста доставлено 13-річну дитину з 20% опіків тіла та її 57-річну бабусю – з опіками 15% кінцівок. Стан постраждалих стабільний, загрози їх життю немає»,- йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Запорізькій області в результаті вибуху в житловому будинку постраждали люди

За даними прес-служби ДСНС в Запорізькій області, батько і дідусь дитини, які також проживали в будинку, в результаті інциденту не постраждали, оскільки у момент події знаходилися в дворі.

Як повідомляв Укрінформ, 15 січня близько 18-30 у селищі Василівка Запорізької області стався вибух газу в приватному будинку, який спричинив займання. На думку фахівців, найбільш ймовірна причина події, - несправність використовувався в будинку газового балона або порушення правил техніки безпеки при його експлуатації.

Однозначно встановити причину інциденту планують під час слідства, розпочатого за фактом події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-