Чернівецький депутат пояснив, звідки в його декларації 63 квартири�

Чернівецький депутат пояснив, звідки в його декларації 63 квартири

Відео
Укрінформ
Депутат Чернівецької міської ради Ромео Скрипа пояснив, що не купував 63 квартири, зазначені в його декларації. Їх побудувала компанія, якою він володіє разом із батьками. Для введення будинку в експлуатацію його оформили на прізвище забудовника.

Про це Скрипа написав на своїй сторінці у Facebook

“Хотів би прокоментувати інформацію, яка поширювалась в деяких місцевих і всеукраїнських засобах масової інформації. Стосовно нерухомості, що перебуває у моїй власності, хочу відзначити, що з 2003 року я разом з батьком займаємось будівельним бізнесом. Ми будівельники, ми не купуємо квартири, ми їх будуємо. Тому поширена інформація є некоректною, а звинувачення — безпідставними”, - наголосив Скрипа. 

Читайте також: Активісти створили сайт-викривач прихованих статків депутатів

Він також підкреслив, що крім будівництва житла будівельна фірма створює робочі місця та регулярно сплачує податки. Скрипа запевняє, що завжди діяв в межах закону, відкрито декларує свої доходи і майно, не приховуючи нічого й не переписуючи їх на третіх осіб. 

Більш детальні пояснення він надав в інтерв'ю телеканалу 112, де пікреслив, що 63 квартири, які знайшли в його декларації громадські активісти, побудувала компанія ООО "Ромтис Буд", якою він володіє разом із батьками. Для введення будинку в експлуатацію його оформили на прізвище забудовника. І тепер квартири будуть реалізовуватися покупцям.  

Як повідомляли ЗМІ, протягом одного року Скрипа придбав 63 квартири, кілька земельних ділянок, машиномісця та нежитлові приміщення. При цьому за один день він придбав 31 квартиру.

Фото: ГОРДОН

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-