Миколаївські суднобудівники знову перекрили Південнобузький міст

Миколаївські суднобудівники знову перекрили Південнобузький міст

Укрінформ
Працівники Миколаївського суднобудівного заводк знову перекрили одну з головних вулиць міста, заблокувавши виїзд на Південнобузький (Варварівський) міст. Вони вимагають зарплати.

Виплатити заборгованість із зарплати уряд обіцяв до 25 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Нас обдурив уряд, пообіцявши ліквідувати заборгованість до 25 грудня. Ми чекали і сподівалися. Але, бачимо, що вірити нікому не можна, тому ми сьогодні знову тут», - обурюються заводчани, які постійно ходять пішоходним переходом, заблокувавши рух транспорту.

Вони тримають в руках плакати, зокрема, «Ми ще ніколи не жили так бідно»..

Зауважимо, що це вже далеко не перша акція суднобудівників. Вони створюють чимало проблем мешканцям міста перекриваючи основні магістралі. Варварівський міст – це ще й частина державної траси, яка веде до Одеси.

Читайте також: Недобудований крейсер: хто віддасть борги працівникам миколаївського заводу

Як уже повідомляв Укрінформ, 13 грудня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив керівництву ДП "Укроборонпром" погасити борги по зарплаті миколаївським суднобудівникам до 25 грудня.

Проте там заявили, що виплата заробітної плати працівникам підприємства повністю залежить від Кабінету міністрів, який має прийняти рішення щодо ракетного крейсера "Україна". Адже, на їх думку, заборгованість виникла через те, що з лютого 2015 року держава припинила відшкодувати витрати заводу на утримання недобудованого крейсера "Україна". Отож самі вони не можуть погасити заборгованість заводчанам, яка наразі вже становить біля 62 млн грн.

Фото Depo.Миколаїв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-