Стрілянина в Одесі: двох екс-бійців

Стрілянина в Одесі: двох екс-бійців "Айдару" арештували за підозрою в розбої

Укрінформ
Суворовський райсуд Одеси санкціонував арешт двох колишніх бійців батальйону "Айдар", дії яких слідчі поліції спершу кваліфікували як хуліганство, а згодом обом оголосили підозру в скоєнні розбійного нападу. 

Про це повідомляє радник очільника Одескього главку Нацполіції Руслан Форостяк. 

"Обом фігурантам кримінального провадження, що причетні до стрілянини на вул. Отамана Головатого в Одесі, оголошено підозру за скоєння правопорушення, що відбулось раніше згаданих подій, за ознаками ч. 3 ст 187 (розбійний напад) Кримінального кодексу України", - зазначив Форостяк.

За його словами, у суботу Суроровський райсуд обрав цим особам запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права застави.

Читайте також: Стрілянину біля автосалону в Одесі кваліфікували як хуліганство

Подробиці слідства не розголошуються.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники Суворовського відділу поліції Одеси затримали  групу молодиків - учасників конфлікту із застосуванням зброї, що виник у п'ятницю близько 10 години на вулиці Отамана Головатого, поряд з автосалоном "Твердовський". Поліція з'ясувала, що конфлікт виник на побутовому грунті між колишніми бійцями одного з добровольчих батальйонів, що орендують у цьому районі помешкання, та групою інших осіб.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Протягом п'ятниці тривали слідчі дії, спрямовані на встановлення причин та обставин події, а також інших осіб, які можуть бути до неї причетні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-