Стрілянину біля автосалону в Одесі кваліфікували як хуліганство

Стрілянину біля автосалону в Одесі кваліфікували як хуліганство

Укрінформ
Правоохоронці кваліфікували як хуліганство дії учасників конфлікту зі стріляниною в Суворовському районі Одеси, один з учасників якого забарикадувався у приміщенні автосалону "Твердовський" і погрожував застосувати зброю до поліцейських.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку Нацполіції. 

"Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту зі стріляниною в Суворовському районі Одеси, де сьогодні побували керівники ГУ НП в Одеській області, слідчо-оперативна группа Хаджибеївського відділення поліції, бійці спецпідрозділу "КОРД" і батальйону поліції особливого призначення. Один з учасників події забарикадувався у приміщенні ремонтного боксу, розташованого на території автосалону і погрожував застосуванням зброї. Його та ще одного громадянина, учасника події, особи яких встановлено, було доставлено до Хаджибеївського відділення Суворовського відділу поліції Одеси", - зазначили у відділі комунікації.

Читайте також: В Одесі розслідують обставини конфлікту зі стріляниною біля автосалону

Із правопорушниками проводяться першочергові слідчі дії.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Тривають заходи, спрямовані на встановлення причин та обставин події, а також інших осіб, які можуть бути до неї причетні.

У поліції додали, що вирішується також питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники Суворовського відділу поліції Одеси затримали  групу молодиків - учасників конфлікту з застосуванням зброї, що виник у п'ятницю близько 10 години на вулиці Отамана Головатого, поряд з автосалоном "Твердовський". Поліція з'ясувала, що конфлікт виник на побутовому грунті між колишніми бійцями одного з добровольчих батальйонів, що орендують у цьому районі помешкання, та групою інших осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-