Новообраний мер Стамбула підтвердив, що місто подарує Одесі 30 автобусів

Новообраний мер Стамбула підтвердив, що місто подарує Одесі 30 автобусів

Укрінформ
Новообраний мер Стамбула Мевлют Уйсал підтвердив, що до липня 2018 року муніципалітет виконає публічну обіцянку екс-глави Стамбульської метрополії Кадіра Толмаша надати Одесі у вигляді подарунку від муніципалітету 30 автобусів для перевезення пасажирів.

Про це повідомляє прес-служба Одеської мерії, інформуючи про підсумки перемовин мера Одеси Геннадія Труханова з керівництвом турецького мегаполіса (http://omr.gov.ua/ru/news/102437).

"Під час робочої поїздки Одеського міського голови Геннадія Труханова до міста-побратима Стамбула відбулась зустріч з новим мером Стамбула паном Мевлютом Уйсалом. Сторони домовилися про продовження співпраці в різних сферах. Крім того, міська влада Стамбула підтвердила намір передати Одесі 30 автобусів", - йдеться у повідомленні.

Передача транспортних засобів буде здійснена протягом перших шести місяців 2018 року. Наразі виробництво автобусів триває, уточнили в прес-службі, пославшись на офіційний сайт Стамбульського муніципалітету.

Як повідомлялося, у травні 2017 року мер Стамбула Толмаш здійснив робочу поїздку до Одеси, а 20-21 грудня у Стамбулі перебував міський голова Одеси Труханов.

Під час грудневої зустрічі мери Одеси і Стамбула обговорили перспективи зміцнення співробітництва. Зокрема, розглянули можливості залучення інвестицій у сфери будівництва, транспорту та туризму. Також було вирішено встановити у Стамбулі туристичний символ Одеси "Якір-серце", для якого запропоноване місце в історичній частині міста - на березі бухти Золотий ріг.

Урочисте відкриття у Стамбулі туристичного символу Одеси планується навесні наступного року водночас із масштабною презентацією Одеси у Туреччині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-