ДСНС: проїзд дорогами забезпечено, виняток - Київська область

ДСНС: проїзд дорогами забезпечено, виняток - Київська область

Укрінформ
У середу, 20 грудня, станом на 14 годину проїзд дорогами державного та регіонального значення забезпечено за винятком Київської області.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«Станом на 14 годину 20 грудня проїзд дорогами державного та регіонального значення забезпечено за винятком Київської області: на ділянці автодороги Київ-Одеса між м. Білою Церквою та м. Жашковом Черкаської області тривають заходи з ліквідації заторів загальною довжиною 18,5 км, що утворилися внаслідок обледеніння дорожнього полотна», - йдеться у повідомленні.

З метою розчищення від ожеледі зазначеної ділянки автодороги та остаточного вивільнення вантажного автотранспорту, що залишився на узбіччі, обмежено в'їзд автотранспорту з боку м. Білої Церкви  в бік м. Одеси та з боку м. Жашкова у напрямку м. Києва; проблемна ділянка дороги розподілена на 5 оперативних дільниць, на яких встановлено пости для регулювання руху, 5 мобільних груп оперативного реагування забезпечують проїзд автотранспорту.

Пропуск автотранспорту здійснюється невеликими групами в реверсному режимі.

Автомобілі почергово буксируються 19 тягачами (від ДСНС - 13), вивільнено 703 (за добу - 107) автомобілів.

Всього до ліквідації заторів залучено 43 одиниці техніки та 94 чол., у тому числі від ДСНС - 14 одиниць техніки та 59 чол. особового складу.

Читайте також: Поліція "розводить" транспорт на Одеській трасі

Додатково від ДСНС залучено 5 одиниць інженерної техніки (бульдозер, бульдозер на артилерійському тягачі, інженерну машину розгородження) для розчищення автодороги та 7 автомобілів підвищеної прохідності для використання їх тягачами.

ДСНС розгорнуто 2 пункти обігріву людей.

Координацію робіт на місці події здійснює Міжвідомчий штаб з ліквідації наслідків несприятливих погодних умов.

Як повідомлялося, станом на 08.00  20 грудня 2017 року існують обмеження на рух великовагового транспорту у 7 областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-