Поліція відкрила справу за фактом травмування студентки у Франківську

Поліція відкрила справу за фактом травмування студентки у Франківську

Укрінформ
Поліція Івано-Франківська порушила кримінальне провадження за фактом травмування студентки під час відкриття головної ялинки міста.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУ Нацполіції в області. 

«Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ч.1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство», - інформують в обласній поліції.

Як уточнили правоохоронці, на урочистому відкритті ялинки з одного із «піротехнічних фонтанів» вилетіла частина та влучила у голову 17-річної студентки. Дівчину з тілесними ушкодженнями у вигляді забоїв головного мозку, м'яких тканин голови, травматичного шоку доправлено до лікувального закладу.

Читайте також: У Франківську заборонять піротехніку після інциденту на відкритті ялинки

Нещасний випадок стався 19 грудня на Вічевому майдані Івано-Франківська. Студенти Прикарпатського університету звинуватили місцеву владу у недбальстві під час організації святкового заходу.

Згодом мер Івано-Франківська Роман Марцинків заявив, що міська влада оплатить лікування потерпілої студентки. Догану отримають директор департаменту культури та начальник управління надзвичайних ситуацій міськвиконкому через недотримання правил техніки безпеки під час проведення масових заходів. Мер також пообіцяв, що у місті заборонять використання піротехніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-