У Франківську заборонять піротехніку після інциденту на відкритті ялинки

У Франківську заборонять піротехніку після інциденту на відкритті ялинки

Укрінформ
Міська влада Івано-Франківська оплатить лікування студентки, яка зазнала травми під час феєрверку з нагоди відкриття головної ялинки міста, а також заборонить використання піротехніки.

Про це міський голова Руслан Марцінків написав на своїй сторінці у Facebook

«Місто оплатить лікування потерпілої, надасть матеріальну допомогу. Догану отримають директор департаменту культури та начальник управління надзвичайних ситуацій МВК через недотримання правил техніки безпеки під час проведення масових заходів. Перше, що ми зробимо – приймемо рішення виконкому про заборону піротехніки», - наголосив він.

За словами мера, виконком міськради проводить внутрішнє розслідування.

Водночас Марцінків від імені міської влади вибачився перед громадою за цей інцидент, закликавши при цьому політиків не спекулювати на цій темі.

Читайте також: У Парижі Санта допоміг спіймати водія, який збив пішохода

«Від нещасних випадків не застрахований ніхто. Впевнений, що головна ялинка Франківська подарує чимало позитивних емоцій мешканцям та гостям нашого міста, адже недарма вона запалала від Віфлеємського вогню миру», - зазначив мер Івано-Франківська.

Як повідомлялося, 19 грудня ввечері на Вічовому Майдані Івано-Франківська під час запуску феєрверків на відкритті головної ялинки міста зазнала травми голови 17-річна дівчина. Її у непритомному стані госпіталізували. Наразі стан дівчини стабільний.

Студенти Прикарпатського університету звинуватили місцеву владу у недбальстві під час організації святкового заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-