У Миколаєві відремонтували навчальне судно ВМС України «Сміла»

У Миколаєві відремонтували навчальне судно ВМС України «Сміла»

Укрінформ
Чорноморський суднобудівний завод компанії SMG у Миколаєві завершив доковий ремонт навчального судна ВМС України U541 «Сміла».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в прес-службі компанії «Smart Maritime Group», до якої належить ЧСЗ.

«На навколостапельній плиті стапеля «0» Миколаївської верфі компанії SMG (Чорноморський суднобудівний завод) завершено доковий ремонт навчального судна ВМС України U541 «Сміла». За допомогою 900-тонного крана KONE відремонтоване судно спущене на воду», - йдеться у повідомленні.

Там також зазначається, що після завершення швартових випробувань судно зробить перехід до місця постійної дислокації.

Ремонт «Сміли» проводився в тісному партнерстві з ТОВ «Південна судноремонтна компанія» (ПСК), яка виграла тендер на проведення робіт. В рамках домовленостей з ПСК, Миколаївська верф надала для виконання робіт свій виробничий майданчик, а також займалася ремонтом металевих конструкцій і донно-бортової арматури судна.

Миколаївська верф «Smart Maritime Group» має великий досвід ремонту кораблів і суден для ВМС і Держприкордонслужби України. Тільки в 2012-2014 роках тут було відремонтовано 6 кораблів ВМС України. Крім того, в минулому році тут ремонтували прикордонний сторожовий корабель «Миколаїв» Держприкордонслужби України, а в нинішньому - морське водолазне судно ВМСУ U700 "Нетішин" і, спільно з компанією ПСК, - артилерійський катер ВМСУ U170 «Скадовськ».

Читайте також: В Одесі планують навчання "Сі Бриз-2018"

ЧСЗ входить до Smart Maritime Group (SMG) - найбільшого суднобудівного холдингу України. Він об'єднує два суднобудівних підприємства України - Чорноморський та Херсонський суднобудівні заводи.

Фото: http://sevastopol.gallery/catalog/346/402/page_1.html, CC BY 3.0, https://uk.wikipedia.org/w/index.php?curid=2459675

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-