На Черкащині вилучили партію марихуани на півмільйона

На Черкащині вилучили партію марихуани на півмільйона

Фото
Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією затримали на Черкащині учасників злочинного угруповання з 20 кг марихуани на майже півмільйона гривень.

Про це повідомляє СБУ на своїй сторінці у Facebook

"Правоохоронці встановили, що троє зловмисників обладнали в одному із гаражних комплексів «склад» із наркотиками, який був оснащений системою відеонагляду та засобами посиленого захисту. У приміщенні наркоділки розфасовували та зберігали психотропи, які потім кур’єри збували замовникам", - йдеться у повідомленні. 

Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисники займалися ще й викраденням автомобілів на території України, «перебивали» номерні знаки та продавали їх. Крім цього, злочинна група скоїла декілька розбійних нападів на ювелірні магазини.

Співробітники СБУ затримали організатора та двох спільників під час розфасовування чергової партії наркотиків

У ході обшуків на «складі» правоохоронці вилучили майже двадцять кілограмів марихуани, понад шістдесят грамів розфасованого амфетаміну, майже сто набоїв різного калібру, а також виявлено викрадений автомобіль еліт-класу. За оцінкою фахівців вартість вилучених наркотиків на «чорному» ринку становить майже півмільйона гривень. 

Читайте також: На Київщині затримали екс-міліціонера за торгівлю наркотиками

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 309, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. 

На Черкащині вилучили партію марихуани на півмільйона

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-