У Львові розпочався Інклюзивний тиждень для незрячих дітей з усієї України

У Львові розпочався Інклюзивний тиждень для незрячих дітей з усієї України

Укрінформ
Інклюзивний тиждень для незрячих дітей розпочався у Львові. Сюди приїхали маленькі мешканці з різних куточків України, для  яких організатори підготували низку корекційно-розвиткових занять.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

«Зустрічі із відомими музикантами, письменниками, акторами, а також – практичні заняття з просторового орієнтування – усі ці заходи лягли в програму корекційно-розвиткових занять в рамках Інклюзивного тижня для незрячих дітей, який розпочався у Львові. Для участі у ньому прибули хлопчики та дівчатка віком 6-9 років із різних куточків України»,- зазначила виконавчий директор Львівського обласного осередку ГО «Українська спілка інвалідів - УСІ» Оксана Потимко. 

За її словами, викладачі з «Svefi Academy» (Швеція) проведуть майстер-класи з орієнтування  у  просторі  з  тростиною, інші заняття  проводитимуть співробітники Ресурсного центру Львівської політехніки та залучені психологи  і  педагоги-члени  Львівської  інклюзивної  освітньої команди.

Читайте також: У лікувальному басейні на Буковині проводять унікальну реабілітацію дітей

Організатором Інклюзивного тижня є Ресурсний  центр  освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими  потребами НУ «Львівська  політехніка», Львівський обласний  осередок ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» та «Svefi Academy» (Швеція).  Заходи   проводяться   в  рамках  міжнародного освітнього проекту «2Inclusion».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-