Діти бійців АТО разом з Мариною Порошенко створили херсонську сторінку

Діти бійців АТО разом з Мариною Порошенко створили херсонську сторінку "Книги миру"

Фото
Укрінформ
На Херсонщині учні Олешківської гімназії, рідні яких беруть участь у війні на Сході, разом з дружиною Президента України Мариною Порошенко долучилися до створення "Книги миру".

Про це повідомляє прес-служба Херсонської обласної державної адміністрації.

"Офіційний візит першої леді розпочався в області з відвідин Олешківської гімназії. У навчальному закладі на Марину Порошенко очікували дітлахи з різних класів та різних вікових груп. Із собою вони принесли фото своїх батьків та близьких, які воюють в АТО, щоб разом з дружиною Президента України заповнити "Книгу миру", - йдеться у повідомленні.

"Книга миру" — це національний проект, який подорожує регіонами України. Діти, чиї батьки, брати чи близькі родичі воюють у зоні АТО, вклеюють туди їхні фотографії та пишуть побажання. Херсонщина — вже 18-та область, де заповнили "Книгу миру".

Читайте також: Марина Порошенко презентувала на Львівщині нацпроект "Книга Миру"

Крім того, Марина Порошенко та голова ОДА Андрій Гордєєв підписали меморандум про долучення Херсонської області до всеукраїнського проекту Благодійного Фонду Порошенка щодо розвитку інклюзивної освіти.

Робоча поїздка Марини Порошенко на Херсонщину / Фото: Михайло Марків, Укрінформ

Також програмою перебування дружини президента в області передбачено відвідання Херсонського базового медичного коледжу та Херсонського державного університету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-