Марина Порошенко презентувала на Львівщині нацпроект

Марина Порошенко презентувала на Львівщині нацпроект "Книга Миру"

Фото
Укрінформ
Національний проект "Книга Миру" презентувала на Львівщині перша леді України Марина Порошенко. В його рамках діти учасників АТО із п’ятнадцяти регіонів держави вже поділилися сімейними фотографіями та побажаннями про мир в Україні.

Тепер до них долучилися і учні Буської школи №1, які створили новий розділ – "Львівська область", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Книга Миру" – це збірка сімейних фотографій, зроблених в мирні часи та підписаних висловами про своїх батьків або про свою країну. Вона є літописом українського життя "до" і "після" трагічних подій на сході України і в Криму, коли наші мужні герої були змушені йти захищати рідну землю та мирне майбутнє своїх дітей. Ця "Книга Миру" - унікальна й особлива, адже діти, які заповнюють її, не з чуток знають справжню ціну миру і те, наскільки важливо бути справжнім українцем. Тому це видання є посланням майбутнім поколінням про цінність мирного життя та своєрідною дитячою молитвою  заради мирного і щасливого майбутнього України", - зазначила Марина Порошенко.

Марина Порошенко відвідала Буську школу/ Фото Михайла Марківа

Перебуваючи в школі, перша леді України поспілкувалася з учнями інклюзивного класу та вчителями, обговоривши питання розвитку інклюзивного освітнього середовища та створення умов для якісного навчання дітей з особливими освітніми потребами в школі рівних можливостей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-