Кривава ДТП у Харкові: з лікарні виписали ще одну постраждалу

Кривава ДТП у Харкові: з лікарні виписали ще одну постраждалу

Укрінформ
Оксану Євтєєву, яка постраждала в ДТП 18 жовтня, де на місці загинули п'ятеро людей і шестеро постраждали, виписали з Харківської міської клінічної лікарні швидкої допомоги ім. Мещанінова.

Про це повідомив у Facebook Харківський міський голова Геннадій Кернес.

"Дівчині поки що не можна ходити, процес відновлення ще не закінчено. Але постійного нагляду лікарів вона більше не потребує", - написав Кернес.

Як повідомляв раніше Укрінформ, увечері 18 жовтня на вул. Сумській у ДТП за участю автомобілів Lexus і Volkswagen Touareg на місці загинули п'ятеро людей і шестеро госпіталізовані.

У цьому ДТП загинув чоловік Оксани Євтєєвої - Олександр Євтєєв, а також постраждала її молодша сестра Діана Берченко, яка 26 жовтня померла в лікарні. Сама Оксана отримала численні переломи і пошкодження внутрішніх органів.

10 листопада вагітна Жанна Власенко, яка постраждала в ДТП на Сумщині 18 жовтня, прийшла до тями після медикаментозного сну: її стан стабільний.

Вранці 10 листопада з лікарні виписали постраждалу в ДТП 36-річну Оксану Нестеренко. 29-річного постраждалого Юрія Неудачина виписано з лікарні 30 жовтня.

Читайте також: Кривава ДТП у Харкові: постраждала записала звернення з реанімації

Сьогодні в лікарнях міста ще залишаються двоє постраждалих: 26-річна Анна Комар і 30-річна вагітна Жанна Власенко.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі. Зайцева і Дронов заарештовані без можливості застави. У крові Зайцевої знайдено опіати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-