Кривава ДТП у Харкові: постраждала записала звернення з реанімації

Кривава ДТП у Харкові: постраждала записала звернення з реанімації

Відео
Укрінформ
Постраждала у ДТП з шістьма загиблими у Харкові Оксана Євтєєва, яка втратила в аварії чоловіка та молодшу сестру, записала перше звернення з реанімації.

Повний текст звернення оприлюднила у понеділок ТСН.

"Минув місяць від того моменту, коли моє щасливе життя перетворилося на жахливий сон... Того вечора мого коханого Сашеньки, найдобрішої та найсвітлішої людини, не стало одразу. Сестричка, яка так любила та поспішала жити, пішла пізніше. Ця аварія забрала більше життів, ніж загинуло людей", - зазначила Євтєєва.

Вона звернутися до "кожної людини, яка має стосунок до цієї справи": "Якщо ви очевидець – дайте свідчення у суді. Якщо ви слідчий, суддя, конвоїр, прокурор – прошу вас розглянути цю справу за всією суворістю закону. Коли вам будуть пропонувати гроші, згадайте про справедливість та свій обов'язок. Не беріть їх, не ставайте учасниками безкарних убивств. Розумію, що у вас є свої родини, які необхідно годувати, одягати, але перш за все – вони живі. Цінуйте це і не дайте можливості забрати у вас найцінніше. 18 жовтня це трапилося з нами, але ми не знаємо, хто може опинитися у такій ситуації завтра", - зазначила постраждала в аварії.

Євтєєва додала, що їй хочеться вірити, що в цій країні є хоч трохи справедливості. "І за те, що Зайцева забрала життя моїх рідних і знищила багато інших, вона отримає найсуворіше покарання, а не повернеться до колишнього життя. Тоді, як мені більше не посміхнеться рідна сестричка і більше не обійме і не скаже, що завжди буде поруч, Саша", - зазначила вона.

Як повідомлялося, аварія сталася 18 жовтня у Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була Олена Зайцева, врізався у Volkswagen, після чого врізався у натовп.

П'ятеро людей загинули на місці, ще шістьох забрали до лікарні у тяжкому стані. 26 жовтня стало відомо, що на лікарняному ліжку померла ще одна дівчина - 20-річна Діана Берченко, сестра Оксани Євтєєвої.

Аналіз показав наявність у сечі 20-річної доньки харківського бізнесмена Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП. 20 жовтня суд ухвалив рішення заарештувати Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

Нещодавно під варту було взято Геннадія Дронова - другого учасника ДТП. Підозру йому оголосили після низки експертиз. Слідчі заявили, що водій Volkswagen поїхав на жовтий колір світлофора, що могло стати однією з причин зіткнення. 6 листопада правоохоронці повідомили Дронову про підозру. 8 листопада Київський районний суд Харкова ухвалив рішення взяти під варту терміном на 2 місяці Дронова без можливості внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-