Запорізького губернатора підозрюють у незаконному збагаченні

Запорізького губернатора підозрюють у незаконному збагаченні

Укрінформ
Антикорупційна комісія при Запорізькій облдержадміністрації звернулася до САП, ГПУ і НАЗК з заявами про вчинення головою Запорізької ОДА Костянтином Брилем кримінальних правопорушень.

Про це повідомляється на офіційному сайті Антикорупційної комісії при Запорізькій ОДА.

«Направити в САП України, ГПУ і НАЗК заяви про вчинення кримінальних правопорушень з метою перевірки компетентними органами інформації про зловживання голови Запорізької ОДА Бриля К.І. по ст. 368-2 КК - «Незаконне збагачення», - йдеться в протоколі засідання робочої групи комісії, яке відбулося в п'ятницю.

Читайте також: Вісім екс-посадовців ДФС ігнорують вимоги заповнити е-декларацію - НАЗК

Як повідомив Укрінформу глава Антикорупційної комісії при ОДА Сергій Сидоров, заяви в САП, ГПУ і НАЗК було направлено також в п'ятницю, 16 листопада, відповідь відповідно до законодавства, мають дати протягом 30 днів.

Крім звернення до САП, ГПУ і НАЗК обласна Антикорупційна комісія прийняла рішення про додаткову обробку матеріалів про причетність голови Запорізької ОДА до скоєння злочинів по ст.ст.364,191 КК в сфері медицини (при закупівлі інсуліну, медобладнання і витратних матеріалів для гемодіалізу), а також при здійсненні капітального будівництва і в сфері АПК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-