У запорізькій школі - спалах кору: захворіли 12 дітей і вчитель

У запорізькій школі - спалах кору: захворіли 12 дітей і вчитель

Укрінформ
У школі-гімназії селища Кушугум Запорізького району Запорізької області стався спалах кору, симптоми захворювання виявлені у 13 людей - 12 учнів і одного вчителя.

Інформацію про масове захворювання на кір у Кушугумській школі-гімназії, де навчаються 667 дітей, Укрінформу підтвердила начальник відділу освіти, молоді та спорту Запорізької райдержадміністрації Тетяна Рогач.

«Дійсно, у Кушугумському навчально-виховному комплексі «Школа-гімназія «Інтелект» - спалах кору: на сьогоднішній день симптоми захворювання виявлені у 13 осіб, станом на вчора їх було 6. Серед тих, хто захворів, 12 дітей і 1 педагог. З сьогоднішнього дня школа закрита для проведення дезінфекції», - повідомила Рогач.

Читайте також: Спалах кору зафіксували у Запоріжжі

За її словами, після проведення дезінфекції школярі підуть на планові канікули, оскільки навчальний процес в «Інтелект» організований по триместрах. Чи буде після їх закінчення введено карантин, поки що не відомо: рішення прийматимуть медики, виходячи з лабораторних даних і розвитку ситуації із захворюваністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-