Рейдерський напад: у ЗСУ заступилися за командира одеської військової частини

Рейдерський напад: у ЗСУ заступилися за командира одеської військової частини

Укрінформ
Повітряні сили Збройних сил України заявляють, що в.о. командира військової частини А3571 сумлінно виконував службові обов’язки та дав вказівку щодо недопущення на територію військової частини невідомих осіб, які вчиняли протиправні дії.

Про це повідомила прес-служба Повітряних сил Збройних сил України.

"Військовим керівництвом надано до військової прокуратури Південного регіону усі необхідні документи для порушення впровадження відносно представників комерційних структур щодо здійснення ними протиправних дій по захопленню частини території зазначеної військової частини", - заявили у Повітряних силах ЗСУ.

Там також підкреслили, що незважаючи на рішення, які були досягнуті під час наради в Одеській обласній державній адміністрації, демонтаж зведеного представниками торгово-розважального центру “City Center” паркану не здійснено.

Читайте також: Справа одеських рейдерів: в.о.керівника військової частини "світить" 7 років

З цього приводу військовим керівництвом підготовлено та подано до суду позов щодо вчинення протиправних дій з боку комерційної структури.

Як повідомлялося, Військова прокуратура оголосила про підозру в.о. керівника військової частини А3571 Міноборони в Одесі, який допустив її рейдерське захоплення 29 жовтня невідомими особами в балаклавах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-