Поліція з'ясовує, які заспокійливі ліки приймала Зайцева

Поліція з'ясовує, які заспокійливі ліки приймала Зайцева

Укрінформ
Правоохоронці перевіряють, які заспокійливі ліки приймала підозрювана у скоєнні ДТП у Харкові, в якому загинули п'ятеро людей, Олена Зайцева і в якій кількості.

Про це повідомили на брифінгу Національної поліції Харківської області в суботу, 21 жовтня, трансляцію якої вів телеканал "112 Україна". 

"Ми працюємо над цим питанням, перевіряємо ліки, які їй надавалися. Будемо встановлювати, скільки саме. І лікарів у відповідності з запитами. Після того, як всі ці запити зійдуться, будуть допитані фахівці, зокрема лікарі. І, відповідно, ми також надамо юридичну оцінку вже в даній ситуації", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, в ході судового засідання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваній у скоєнні смертельного ДТП у Харкові Олені Зайцевій сторона обвинувачення надала результати аналізів, що в крові підозрюваної були знайдені опіати. Захист у свою чергу заявив, що це були заспокійливі ліки.

Читайте також: Кривава ДТП у Харкові: ховають вдову і доньку загиблого в АТО

18 жовтня, в Харкові автомобіль Lexus під керуванням жінки-водія 1997 року народження Олени Зайцевої, проїжджаючи на заборонний сигнал світлофора, на великій швидкості врізався в автомобіль Volkswagen Touareg. Від отриманого удару автомобіль Lexus викинуло на тротуар вулиці Сумської, де у цей момент перебували десятки пішоходів. Водії обох автомобілів живі, їх повезли на огляд на предмет наявності алкогольного або наркотичного сп'яніння. Унаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 госпіталізовані.

20 жовтня суд обрав Зайцевій запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці без права внесення застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-