Масове отруєння у Львові: кількість постраждалих зросла до 12

Масове отруєння у Львові: кількість постраждалих зросла до 12

Укрінформ
Кількість отруєних у львівському ресторані «Панська чарка» збільшилась до 12 осіб.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

«За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, впродовж 3-х днів – 14, 15 та 16 жовтня, за медичною допомогою внаслідок харчового отруєння звернулися 12 осіб (різні групи відпочиваючих), які харчувалися в ресторані «Панська чарка», - зазначили у прес-службі.

Читайте також: Отруєння рибою: підозрювану львів’янку посадили під домашній арешт

Як відомо, спочатку отруєних на весіллі було четверо, напередодні увечері стало відомо про ще одну особу з числа гостей. Станом на 06.00 год. 18 жовтня на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувало вже 6 осіб з діагнозом: гостра кишкова інфекція.

До 11.00 за допомогою звернулись вже 12 осіб, в тому числі 2 дітей. З них із діагнозом гострої кишкової інфекції госпіталізовано 11 осіб, в тому числі 2 дітей. Ще 1 особа перебуває на амбулаторному лікуванні.

Стан всіх госпіталізованих пацієнтів – середньої важкості.

За епіданамнезом, гості під час весілля споживали страви, які готувалися як в ресторані, так і в домашніх умовах, і були принесені на весілля (кондитерські вироби). Учасники днів народжень вживали різноманітні страви – м’ясну нарізку, у тому числі паштет, овочі гриль, салат «Цезар».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-