У Закарпатській ОДА прокоментували великі статки заступника Москаля

У Закарпатській ОДА прокоментували великі статки заступника Москаля

Укрінформ
Усе майно, яке вказане в декларації першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Дурана, нажито ним до 2015 року, з якого він став працювати на цій посаді.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу розповів Ярослав Галас, речник голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля.

"Наскільки мені відомо, Дуран працює в Закарпатській ОДА першим замом Москаля із серпня 2015 року. Він курує департаменти інфраструктури та економіки в адміністрації. Усе майно, що записано в його декларації, було нажито до приходу ним на цю посаду", - сказав Галас, коментуючи інформацію в ЗМІ про великі статки чиновника. 

Як повідомляє проект "Декларації", перший заступник голови Закарпатської ОДА Іван Дуран вказав у своїй декларації 400 тисяч євро на банківському рахунку. Також на його тестя та тещу оформлені два будинки на 205 і 295 квадратних метрів та  автомобіль Toyota Hilux.

Читайте також: НАЗК перевіряє е-декларації ще 22 депутатів, суддів та прокурорів

Згідно з декларацією за 2016 рік, Іван Дуран володіє трьома земельними ділянками загальною площею 3803 кв.м  і будинком площею 75 кв. м у селі Щасливому Мукачівського району Закарпатської області. Його дружина Оксана є власницею двох квартир і магазину-бару в Ужгороді. Також у квітні 2014 року вона витратила близько 100 тисяч доларів за тодішнім курсом на придбання новенької автівки BMW X5. Більшість майна придбано у 2013 році.

Як повідомляється, жодним бізнесом батьки дружини Івана Дурана ніколи не володіли. Сам Іван Дуран перед призначенням на посаду рік очолював Федерацію футболу Закарпаття, а до цього пропрацював 20 років у СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-