Чиновниця Львівської ОДА після “хмільного ралі” подала заяву на звільнення

Чиновниця Львівської ОДА після “хмільного ралі” подала заяву на звільнення

Укрінформ
Керівник департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації Поліна Лі, яку у ніч на 14 жовтня патрульна поліція затримала за підозрою у водінні в стані алкогольного сп`яніння, написала заяву на звільнення.

Це підтвердила кореспонденту Укрінформу речниця облдержадміністрації Ольга Матейчик.

«Поліна Лі 17 жовтня написала заяву на звільнення за власним бажанням»,- зазначила Матейчик.

Чи завізувало заяву вище керівництво ЛОДА, речниця не сказала.

Як повідомляв Укрінформ, чиновниця ЛОДА потрапила у поле зору патрульних, які здійснювали рейд разом з активістами та  журналістами, о пів на четверту ранку 14 жовтня. Автомобіль BMW X1, яким керувала Лі, мчав вулицями обласного центру на високій швидкості. У водія були ознаки сп`яніння, Це підтвердив і алкотестер «DRAGER», який  зафіксував 1,25 проміле.

Оскільки жінка висловила підозру, що алкотестер навмисно пошкоджений, щоб показати потрібний результат, було проведено токсикологічне дослідження, яке підтвердило, що в крові водія було 0,95 проміле алкоголю.

Читайте також: Поліція затримала жінку-суддю за п'яне водіння

Сама винуватиця скандалу на своїй сторінці у Facebook зазначала, що готова відстоювати свою правоту та добре ім`я у суді, а пізніше - подати позов про захист честі, гідності та ділової репутації та відшкодування моральної шкоди до керівників «Альянс медіа» (журналісти якого були учасниками рейду і першими подали згадану інформацію - ред.) та всіх, хто поширює недостовірну інформацію. Усі відсуджені кошти Поліна Лі зобов'язалася передати на лікування ветеранів АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-