Поліція затримала жінку-суддю за п'яне водіння

Поліція затримала жінку-суддю за п'яне водіння

Фото
Укрінформ
У м. Білій Церкві патрульна поліція зупинила автомобіль із пошкодженнями, характерними для ДТП. Керувала транспортним засобом суддя Білоцерківського міськрайонного суду у нетверезому стані.

Про це йдеться у повідомленні ГУ Національної поліції в Київській області. 

"Вранці на вулиці Привокзальній у місті Біла Церква співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль із явними механічними пошкодженнями, характерними для ДТП. Керувала транспортним засобом суддя Білоцерківського міськрайонного суду Київської області. Під час перевірки документів поліцейські звернули увагу, що жінка перебуває за кермом із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Крім того, виявилося, що термін тимчасового дозволу на право керування транспортним засобом закінчився", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські запропонували водію пройти медичне обстеження на визначення стану алкогольного сп`яніння, однак жінка відмовилася.

Читайте також: НАЗК перевіряє е-декларації ще 22 депутатів, суддів та прокурорів

Стосовно правопорушниці складено адміністративні протоколи за ч.1 ст.130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп`яніння) та ч.1 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-