На Львівщині Volkswagen вилетів на зустрічну смугу, троє загиблих

На Львівщині Volkswagen вилетів на зустрічну смугу, троє загиблих

Укрінформ
На Львівщині на автодорозі Київ-Чоп у селищі Запитів водій автомобіля «Volkswagen» виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ДАФ». Загинуло три жінки, ще двох людей госпіталізовані.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у прес-службі обласного управління Нацполіції.

«У Кам’янка-Бузький відділ поліції в ніч на 7 жовтня надійшла інформація про те, що у селищі Запитів сталося ДТП з потерпілими. Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Volkswagen» 23-річний мешканець селища Новий Яричів, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ДАФ», за кермом якого знаходився 52-річний житель Рівненської області»,- зазначили у прес-службі.

Внаслідок ДТП дві пасажирки «Volkswagen» від отриманих травм загинули на місці події, а третя померла в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні. Усі вони – жительки району. Четверта пасажирка госпіталізована із діагнозом закрита черепно-мозкова травма, перелом основи черепа та скальпована рана лобної ділянки. Водій «Volkswagen» доставлений у лікарню із закритою черепно-мозковою травмою та забоєм грудної клітки.

Читайте також: Двоє нацгвардійців, що потрапили у ДТП під Києвом, - досі в реанімації

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляд позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Встановлюються обставини події, триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-