На Львівщині нічний ураган валив дерева та зривав дахи

На Львівщині нічний ураган валив дерева та зривав дахи

Фото
Укрінформ
На Львівщині внаслідок ураганного вітру, який пройшов минулої ночі, - повалені дерева, пошкоджені лінії електропередач, зірвані дахи, буреломом перекриті дороги.

Про це у Фейсбуці пишуть активісти Варти-1. 

«Багато повалених дерев на автотрасі, що веде до українсько-польського кордону на КПП «Рава-Руська». Завали розчищають рятувальники. Також містечко Рава-Руська залишилось без електропостачання»,- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у приміському селищі Зимна Вода вітер повалив електричні стовпи. На центральному проспекті Свободи у Львові велика гілка з дерев впала на таксі. Про постраждалих не повідомляється.

Дерева попадали на підйомі на улюблений туристами Високий Замок, на низці вулиць у центрі та на околицях міста. В багатьох місцях, як от поблизу Монумента Слави на вул. Стрийській, вони тримаються на дротах електропередачі. Біля Будинку вчених зірвало огорожу.

Читайте також: Майже 200 населених пунктів в Україні - без світла через негоду

Як повідомляв Укрінформ, в усіх областях Західної України в ніч на 6 жовтня посилився вітер, який досягає до 30 метрів на секунду,  що прирівнюється до 9-бального шторму.

Нічний ураган на Львівщині

Фото: Варта 1, Igor Zinkevych, Фейсбук 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-