Міноборони посилено охороняє склади боєприпасів у Калинівці

Міноборони посилено охороняє склади боєприпасів у Калинівці

Укрінформ
З початку надзвичайної ситуації на складах зберігання боєприпасів, що поблизу Калинівки, силами підрозділів Військової служби правопорядку та Високомобільних десантних військ організовано посилену охорону території.

Про це заявив начальник Головного управління Військової служби правопорядку Збройних сил України генерал-майор Ігор Криштун, повідомляє офіційний веб сайт Міністерства оборони України.

"У період, коли була небезпека розльоту боєприпасів та осколків, аби убезпечити військовослужбовців, охорона зовнішнього периметру здійснювалась на відстані 0,5 км - 1,5 км від арсеналу. Сьогодні ми продовжуємо посилено охороняти зовнішній периметр військової частини, а також адміністративну частину арсеналу", - розповів Криштун.

Читайте також: У Калинівці ще спостерігається поодинока детонація боєприпасів – ДСНС

За його словами, вся територія арсеналу з усіх сторін надійно прикрита. На дорозі, лісових стежках, зазначив генерал-майор, несуть службу піші патрулі та військовослужбовці на бронетранспортерах. Він додав, що у небезпечну зону, де можуть бути боєприпаси або осколки, доступ місцевим жителям заборонений.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-