Калинівка: спецпотяги Укрзалізниці підвезли понад 400 тонн води

Калинівка: спецпотяги Укрзалізниці підвезли понад 400 тонн води

Укрінформ
За час ліквідації пожежі на складах боєприпасів у Калинівці пожежні потяги ПАТ "Укрзалізниця" підвезли військовим понад 400 тонн води.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі Укрзалізниці.

"Від початку ліквідації пожежі на військових складах на Вінниччині до восьмої години ранку 29 вересня залізничники підвезли військовим 405 тонн води за 45 ходок. Воду підвозили пожежними потягами "Укрзалізниці" і по черзі заправляли нею військову пожежну техніку для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, під час ліквідації вибухів на артскладах у Калинівці були задіяні пожежні потяги станцій Козятин, Жмеринка та Гречани. Залучено також для резерву пожежний потяг станції Фастів.

Читайте також: Начальника проектного інституту Укрзалізниці підозрюють у розкраданні

Як повідомляв Укрінформ, увечері 26 вересня в Калинівці на складах озброєння спалахнула пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. З Калинівки і прилеглих сіл було евакуйовано понад 30 тисяч людей. Рятувальники ліквідовували займання 7 житлових будинків.

 Для локалізації пожежі та припинення подальшого розповсюдження вогню в ці дні було залучено 24 працівники особового складу 4 пожежних потягів ПАТ «Укрзалізниця», а загалом – понад 50 працівників залізничної галузі. Особовий склад пожежних потягів, які працюють в епіцентрі події, забезпечений бронежилетами та бронесферами. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-