Уряд виділить 100 мільйонів для ліквідації наслідків вибухів на Вінниччині

Уряд виділить 100 мільйонів для ліквідації наслідків вибухів на Вінниччині

Укрінформ
Уряд виділить із резервного фонду 100 млн гривень для ліквідації наслідків вибухів на складах боєприпасів поблизу Калинівки у Вінницькій області.

Про це заявив Прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми, як і в Балаклеї, на ліквідацію цієї надзвичайної ситуації виділимо сьогодні урядом з резервного фонду 100 млн гривень, а далі дивитимемося на реальні потреби людей, щоб кожному допомогти", - зазначив Гройсман.

Як повідомлялося, 26 вересня у Калинівці на складах озброєння виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Наразі евакуйовано понад 30 тисяч осіб. За попередньою інформацією ДСНС, травмована одна особа, її у стані середньої тяжкості госпіталізовано.

Читайте також: Гройсман вимагає чіткого розслідування вибухів поблизу Калинівки

Нині на території військового складу спостерігається пожежа та вибухи різної інтенсивності. Рятувальники ліквідували займання 4 житлових будинків унаслідок влучання боєприпасів.

Наразі закрито рух усіх видів транспорту, зокрема автотранспорту на дорозі Житомир - Могилів - Подільський; залізничного транспорту на перегоні Сосенка - Калинівка Південно-Західної залізниці; повітряного транспорту в радіусі 50 кілометрів від м. Калинівки.

Відключено лінії електропередач Калинівка-УкрФлора та Калинівка-Лаврівка, а також газопостачання сіл Дорожнє, Медвідка, Лаврівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-