Антитерористичні навчання у Вінниці згорнули - СБУ

Антитерористичні навчання у Вінниці згорнули - СБУ

Укрінформ
Антитерористичні навчання на об’єкті енергетики у Вінниці припинені у зв’язку з надзвичайною подією в Калинівці, де внаслідок пожежі на військових скаладах детонують боєприпаси.

Про це повідомляє прес-центр СБУ. 

"Напередодні навчань управління СБУ у Вінницькій області поінформувало населення щодо проведення планових тренувань з 26 вересня представниками СБ України, Нацполіції, Нацгвардії, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних сил, прикордонників, інших регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом, органів влади і самоврядування, загонів територіальної оборони", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Калинівка: інтенсивність вибухів зменшилась у 15-20 разів

Антитерористичні навчання були включені до плану робіт управління СБУ у Вінницькій області на 2017 рік ще наприкінці минулого року.

Проведення таких навчань передбачено чинним законодавством. Зокрема, у вересні подібні навчання пройшли у Миколаївській, Житомирській, Чернігівській, Харківській, Донецькій областях.

Як повідомлялося, 26 вересня у Калинівці на складах озброєння виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. За попередньою інформацією ДСНС, травмована одна особа, її у стані середньої тяжкості госпіталізовано.

Нині на території військового складу спостерігається пожежа та вибухи різної інтенсивності. Рятувальники ліквідували займання 4 житлових будинків унаслідок влучання боєприпасів.

Наразі закрито рух автотранспорту на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський; залізничного транспорту на перегоні Сосенка - Калинівка Південно-Західної залізниці; повітряного транспорту в радіусі 50 кілометрів від м. Калинівка.

Відключено лінії електропередач Калинівка-УкрФлора та Калинівка-Лаврівка, а також газопостачання сіл Дорожнє, Медвідка, Лаврівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-