Вогонь на складі боєприпасів гасять пожежним танком - Зубко

Вогонь на складі боєприпасів гасять пожежним танком - Зубко

Укрінформ
Значних пошкоджень житлових будинків через вибухи боєприпасів на військовому складі на Донеччині не зафіксовано.

Про це поінформував віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко у Фейсбуці. 

“Інформація щодо пошкоджень житлових будинків уточнюється (на цей час значних ушкоджень не зафіксовано)”, - написав він.

За даними Зубка, інтенсивність вибухів на території військових складів зменшилась, до гасіння залучено пожежний танк Збройних сил України.

“Інформації щодо жертв і постраждалих не надходило. Для евакуйованих людей передбачено розміщення у дитячому таборі. Перебуваю на постійній координації з головою ДСНС Миколою Чечоткіним та головою Донецької обласної ВЦА Павлом Жебрівським», - зазначив Зубко.

Читайте також: Вибухи боєприпасів під Маріуполем припинилися, 30 евакуйованих – поліція

Як повідомлялося, в п’ятницю, 22 вересня, близько 16.20 на складах боєприпасів в районі села Новоянисоль Донеччини сталася пожежа та почали вибухати снаряди. За попередньою інформацією, спочатку пожежа виникла на сільськогосподарських угіддях, а потім вогонь перекинувся на розташований поруч склад військової частини.

Водночас у поліції Донецької області запевнили, що станом на 18.20 вибухи на складі боєприпасів припинилися. Евакуйовано 30 осіб з найближчих будинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-