Вибухи боєприпасів під Маріуполем припинилися, 30 евакуйованих – поліція

Вибухи боєприпасів під Маріуполем припинилися, 30 евакуйованих – поліція

Укрінформ
У Нікольському районі Донецкої області вибухи на складі боєприпасів однієї з військових частин припинилися, евакуйовано 30 місцевих мешканців з найближчих будинків.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

 «Поліція спільно з військовою прокуратурою проводять перевірку за фактом детонації боєприпасів в Нікольському районі... Станом на 18.20 вибухи припинилися. Евакуйовано 30 осіб з найближчих будинків», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що наразі у місцевій школі поліцейськими розгорнуто оперативний штаб. У зв’язку з тим, що склади боєприпасів знаходяться неподалік житлового сектору, спільними силами було організовано евакуацію мешканців навколишніх будинків.

Читайте також: На складі боєприпасів під Маріуполем йде евакуація - Міноборони

Інформація про подію зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про правопорушення та інші події. Інформація про обставини події уточнюється.

Як повідомляв Укрінформ, у Донецькій області гасять пожежу на складі боєприпасів однієї з військових частин, триває евакуація особового складу. З метою з’ясування обставин, що призвели до надзвичайної ситуації, на місце події відбуває оперативна група офіцерів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних сил України на чолі із заступником глави Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-