Під Маріуполем горить склад боєприпасів

Під Маріуполем горить склад боєприпасів

Укрінформ
Поліція спільно з військовою прокуратурою проводять перевірку за фактом детонації боєприпасів в Нікольському районі.

Про це повідомляє Головне Управління Національної поліції в Донецькій області. 

"Близько 16.20 на складах боєприпасів в районі села Малоянісоль пролунали вибухи. На місце події спрямовано співробітників ДСНС. Поліцейські оточили небезпечний район та забезпечують його охорону", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, пожежа виникла у полі. Наразі рятувальники борються з вогнем.

На місце виїхали співробітники Нікольського відділу поліції та відповідальні від керівництва поліції Донеччини спільно з військовою прокуратурою області. Правоохоронці взяли територію в оточення, аби люди не потрапили у вогняну пастку.

Даних про постраждалих на цей час немає.

Читайте також: Слідство відпрацьовує три версії пожежі в одеському таборі "Вікторія"

Інформація про подію зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про правопорушення та інші події. Проводиться перевірка.

Інформація про обставини події уточнюється.

Як повідомили місцевому порталу 0629 очевидці, горить склад боєприпасів: "За словами жителів Новоянисоль (Нікольський район) зараз вибухає і горить склад боєприпасів. Пожежна служба приїхала, але впоратися з вогнем не може. Вибухи чути на далекій відстані".

"Деякі люди йдуть в підвали, деякі виїжджають з селища. У прес-службі ГСЧС підтвердили дану інформацію і сказали, що пожежа дійсно відбувається на складі боєприпасів на відстані 1,5 км від населеного пункту", - йдеться у повідомленні. 

Село Новоянисоль, в якому проживають 450 осіб, розташоване в 36 км від Маріуполя. Як стало відомо 0629, горить склад однієї з військових частин, яка постійно дислокується в цьому регіоні і не задіяна в АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-