Слідство відпрацьовує три версії пожежі в одеському таборі

Слідство відпрацьовує три версії пожежі в одеському таборі "Вікторія"

Укрінформ
Слідчі Головного управління Нацполіції в Одеській області відпрацьовують три версії виникнення пожежі в одеському дитячому оздоровчому таборі "Вікторія" в ніч на 16 вересня.

Про це поінформував на брифінгу в четвер, 21 вересня, начальник поліції Одеської області Дмитро Головін, передає кореспондент Укрінформу.

"При розслідуванні причин пожежі в оздоровчо-спортивному комплексі "Вікторія" слідчі відпрацьовують три версії: порушення правил пожежної безпеки та загоряння корпусу через несправність електричного приладу. Розглядається також версія про внесення вогню ззовні (підпал), але не вважається однією з основних. Що стосується вірогідності теракту, то цю версію навіть не розглядаємо", - сказав Головін.

Читайте також: Пожежа в дитячому таборі: мер Одеси звільнив свою заступницю

За його словами, до складу слідчої групи введено досвідчених співробітників прокуратури Одеської області та Головного слідчого управління Нацполіції України.

Як повідомляв Укрінформ, в Одесі в ніч проти 16 вересня загорівся один із корпусів дитячого табору "Вікторія", в якому на той момент перебували понад 40 дітей. Внаслідок пожежі загинуло троє дітей.

За фактом пожежі відкрили кримінальне впровадження за ознаками ч. 2 ст. 270 ККУ (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-