Закарпатська поліція перехопила 30 ромів, які зі зброєю їхали на бійку в Сваляву

Закарпатська поліція перехопила 30 ромів, які зі зброєю їхали на бійку в Сваляву

Укрінформ
У суботу в місті Свалява стався побутовий конфлікт між місцевими жителями та групою з Великого Березного. Поліція не допустила продовження бійки, затримавши у Перечині 30 молодиків зі зброєю, які їхали у Сваляву на підмогу.

Про це у неділю повідомила прес-служба ГУНП в Закарпатській області. 

«Учора, 16 вересня, о 15.22 в поліцію надійшло анонімне повідомлення про те, що в місті Свалява на вул. Гірській... відбувається бійка. На місце події прибули правоохоронці. У ході перевірки була отримана інформація про можливе продовження конфлікту», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляють у поліції, завдяки оперативно-профілактичним заходам, проведеним на території Перечинського району, розвиток конфлікту вдалося припинити.

Читайте також: У Києві сталася масова бійка, шестеро - госпіталізовані

«Близько 19.35 в місті Перечин на вул. Ужанській місцеві правоохоронці разом із спецпризначенцями з Ужгорода зупинили автомобілі, в яких їхали три десятки чоловіків. Усі вони є жителями Великого Березного та району. У двох машинах поліція знайшла зброю. Зокрема, 14 патронів до мисливської рушниці, пістолет, схожий на пневматичний, 6 дерев’яних бит, дві металеві труби», - повідомляють у поліцїі.

Наразі вилучені речі направлено на експертизу.

Матеріали справи внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Усі обставини справи з’ясовують слідчі, повідомляють у ГУНП в Закарпатській області.

За даними місцевих ЗМІ, затриманими є представники ромської громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-