У Києві сталася масова бійка, шестеро - госпіталізовані

У Києві сталася масова бійка, шестеро - госпіталізовані

Укрінформ
У Києві внаслідок масової бійки біля спорткомплексу у Дарницькому районі шістьох осіб доставили у лікарню з пораненнями і травмами.

Про це інформує прес-служба столичної поліції.

"О 9:40 поліцейські отримали повідомлення про бійку із потерпілими на вулиці Бориспільській. На місце прибули поліцейські патрулі, спецпризначенці та слідчо-оперативна група територіального управління поліції", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними, конфлікт виник між людьми, які претендують на будівлю спортклубу: новий власник (орендар) із групою підтримки зайняв приміщення, вранці між ними та людьми, які там займалися, виник конфлікт, а згодом – бійка. "Шістьох осіб доставили у лікарню: в одного – ножове поранення, в іншого – із травматичної зброї, решта – із забоями тіла", - зазначили в поліції.

Чоловік, який, імовірно, поранив людей ножем, теж отримав тілесні ушкодження, тому після надання медичної допомоги його доставлять до управління поліції. На місці правоохоронці також вилучили ніж.

Читайте також: Касира обмінника у Києві поранили ножем, нападницю схопили перехожі

Слідчо-оперативна група документує подію, відомості про яку внесені до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень. Поки із заявами про вчинення будь-яких правопорушень ніхто із цього приводу не звертався.

Всіх учасників конфлікту, які перебувають на місці, доставлять у поліцейське управління для надання пояснень, тих, що втекли, - встановлюють та розшукують. Після проведення першочергової перевірки їх дії будуть кваліфіковані відповідно до норм адміністративного або кримінального права. Окрім того, правоохоронці встановлюють власників спортклубу та перевірять документи, надані людьми, які зайняли приміщення вночі, підкреслили в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-