Донецькій поліції представили нового очільника

Донецькій поліції представили нового очільника

Фото
Укрінформ
Начальником Головного управління Національної поліції України в Донецькій області став Микола Семенишин, який до цього очолював поліцію Хмельниччини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області. 

"Наказом голови Нацполіції начальником Головного управління Нацполіції в Донецькій області призначено генерала поліції 3 рангу Семенишина Миколу Олександровича", - йдеться у повідомленні.

Нового керівника сьогодні, у середу, представив у Маріуполі перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

Читайте також: Начальника Дрогобицького відділу поліції звинуватили у побитті затриманих

Микола Семенишин народився 25 листопада 1969 року на Хмельниччині. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1990 році міліціонером взводу патрульно-постової служби в місті Кам’янець-Подільському Хмельницької області. Згодом працював у підрозділах карного розшуку та на керівних посадах підрозділів правоохоронних органів Західної України.

Повідомляється також, що Віталія Невгада, який очолював поліцію Донеччини останнім часом, призначено начальником Головного слідчого управління Нацполіції України.

В ході наради з особовим складом обласного главку поліції перший заступник глави МВС відзначив кращих працівників Нацполіції та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці та рятувальники отримали нагороди від Президента України, Верховної Ради, Кабінету міністрів, а також відзнаки МВС та чергові спеціальні звання.

Представлення нового очільника поліції Донецької області / Фото: https://dn.npu.gov.ua

Фото: https://dun.at.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-