Прикордонники кажуть, що провокації почались ще до в'їзду Саакашвілі

Прикордонники кажуть, що провокації почались ще до в'їзду Саакашвілі

Укрінформ
Ще до того як екс-голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заїхав у пункт пропуску "Шегині", прикордонників почали провокувати - одному військовослужбовцю порвали одяг, а з інших з прикордонників стали зривати погони.

Про це в коментарях заявив помічник голови Держприкордонслужби – прес-секретар Олег Слободян, повідомляє Держприкордонслужба.

«Що стосується групи осіб і натовпу. Ну по-перше, він був керований і настільки підігрітий попередніми подіями, що достатньо було лише маленького запалу чи іскорки», - сказав Слободян. 

За його словами, у вчорашній ситуації у пункті пропуску «Шегині» вбачаються ознаки порушення із завдання тілесних ушкоджень військовослужбовцям під час виконання службових обов’язків. Крім того, кваліфікована оцінка юристів дасть змогу кваліфікувати щонайменше 2-3 порушення статей Кримінального кодексу України.

Читайте також: Прикордонники мали наказ не відкривати вогонь під час "прориву Саакашвілі" - ДПСУ

 Як повідомлялося, вчора близько 20 години група агресивно налаштованих осіб з боку в`їздного шлагбаума у пункті пропуску «Шегині» зчинила бійку з представниками Національної поліції та Держприкордонслужби, вдерлася до пункту пропуску, порушила державний кордон України та сприяла незаконному порушенню державного рубежу групою осіб, серед яких були Міхеїл Саакашвілі і ряд народних депутатів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-