У Харкові заарештований 17-річний співучасник

У Харкові заарештований 17-річний співучасник "убивства на камеру"

Укрінформ
Апеляційний суд Харківської області за клопотанням прокуратури обрав запобіжний захід - тримання під вартою для 17-річного хлопця, якого підозрюють у хуліганстві та нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів прокурор місцевої прокуратури Дмитро Осадчий.

"Раніше суд першої інстанції обрав для підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Однак, з огляду на можливі ризики та тяжкість скоєного злочину, прокуратура не погодилася із таким рішенням і звернулася до апеляційної інстанції", - зазначив прокурор.

За його словами, ще один підозрюваний, 24-річний хлопець, за рішенням суду вже перебуває під вартою: "Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу для місцевих жителів віком 23 і 24 роки, також причетних до скоєння злочину".

Читайте також: Стрілянина у Княжичах: ГПУ планує вручити ще вісім підозр

Як повідомляв раніше Укрінформ, вранці 28 серпня на вулиці у сел. Буди місцеві жителі знайшли чоловіка без ознак життя та викликали поліцію. З'ясувалося, що 43-річний місцевий житель, який зловживав спиртним, мертвий. На його тілі експерти виявили численні ушкодження. За даними свідків, напередодні вночі у померлого був конфлікт з компанією молоді. Четверо хлопців у віці від 17 до 24 років за чарку горілки змушували чоловіка повністю роздягтися і танцювати, причому наймолодший з хлопців вів зйомку на мобільний телефон. Потім компанія жорстоко побила потерпілого та залишила вмирати на узбіччі. Слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-