Стрілянина у Княжичах: ГПУ планує вручити ще вісім підозр

Стрілянина у Княжичах: ГПУ планує вручити ще вісім підозр

Укрінформ
У справі щодо перестрілки в Княжичах, внаслідок якої у грудні 2016 року загинуло п'ятеро правоохоронців, планується вручення ще восьми підозр.

Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у Facebook.

"За фактом убивства 5 працівників МВС у с. Княжичі, перевищення влади та недбалості працівників Національної поліції оголошено підозри колишньому начальнику управління карного розшуку Києва Куряті, колишньому заступнику начальнику відділу карного розшуку райвідділу Мариновському, старшому інспектору КОРДУ Курті. Планується вручення ще 8 підозр", -  зазначив Луценко.

Читайте також: Стрілянина у Княжичах: ГПУ оголосила підозру трьом службовцям Нацполіції

Як повідомляв Укрінформ, уночі 4 грудня 2016 року в селищі Княжичі Броварського району внаслідок перестрілки загинули п'ятеро правоохоронців: двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД. За результатами службового розслідування з Нацполіції було звільнено 8 осіб і ще на 12 осіб накладено дисциплінарні стягнення.

31 серпня Печерський суд Києва не зміг обрати запобіжного заходу Куряті, Мариновському і Курті та ухвалив рішення продовжити засідання 1 вересня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-