АТО: бойовики накрили вогнем із БМП Старогнатівку

АТО: бойовики накрили вогнем із БМП Старогнатівку

Укрінформ
Минула доба у зоні АТО завершилася без суттєвих змін у ситуації. Як і вдень, російсько-окупаційні угруповання продовжили обстріли позицій ЗСУ на Донецькому і Приморському напрямках. 

Ввечері та вночі ворог застосовував переважно гранатомети та стрілецьку зброю, повідомляє у Фейсбуці прес-центр штабу АТО. 

"Так, після 18 години бойовики тричі обстріляли наші опорні пункти поблизу Широкиного. Гранатомети російські найманці застосовували біля Павлополя і Лебединського. А з озброєння БМП бандити били по укріпленнях сил АТО на підступах до Старогнатівки", - йдеться у повідомленні. 

На Донецькому напрямку противник обстрілював опорні пункти українських військових із великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї неподалік Авдіївки та Шахти Бутівка. 

На Луганському напрямку наприкінці доби зберігалася тиша. 

Читайте також: ОБСЄ підбила підсумки серпня: бойовики 62 рази перешкоджали роботі місії

Загалом від початку доби незаконні збройні формування 25 разів відкривали вогонь по позиціях української армії. У декількох випадках, коли була пряма загроза життю українських військових, сили АТО відкривали вогонь у відповідь. У результаті бойових дій один український військовий загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-