Центр зайнятості у Запоріжжі підбирає роботу в режимі он-лайн

Центр зайнятості у Запоріжжі підбирає роботу в режимі он-лайн

Укрінформ
Запорізький обласний центр зайнятості почав здійснювати підбір роботи бажаючим у режимі он-лайн через Facebook.

Про це йдеться у повідомленні департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Запорізької ОДА.

«Запорізький обласний центр зайнятості впроваджує інноваційні методи роботи та почав здійснювати підбір роботи у режимі он-лайн. Скористатися цією послугою може будь-який охочий через соціальні мережі. За словами фахівців центру зайнятості, для цього потрібно подати заявку на підбір бажаної роботи в особистому повідомленні на офіційній сторінці у Facebook або Twitter. У повідомленні треба вказати основні параметри: бажану посаду, рівень заробітної плати, місце розташування (місто, район)», - йдеться у повідомленні.

За даним директора Запорізького обласного центру зайнятості Ірини Дуднік, завдяки таким інноваціям, як використання електронної черги в центрах зайнятості, відеорезюме, відеовакансії шукати роботу стало значно зручніше та швидше.

Як повідомила Дудник, «40% осіб, які зверталися за сприянням у працевлаштуванні, отримали роботу оперативно, ще до набуття статусу безробітного».

Читайте також: Російським вченим закрили доступ до найбільшої бази наукових статей

Всього протягом січня-серпня за сприяння служби зайнятості знайшли роботу 17,8 тис. безробітних. З них 472 особи працевлаштовані на нові робочі місця, за які здійснюється компенсація єдиного внеску роботодавцям, 45 осіб започаткували власну справу за рахунок отримання допомоги по безробіттю одноразово, 7 громадян старші 45 років та з числа ВПО та учасників АТО отримали ваучери на навчання та підвищення кваліфікації; 6,9 тис. безробітних проходили професійне навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, 9,1 тис. безробітних взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Станом на 1 вересня на обліку в центрах зайнятості Запорізької області зареєстровано 16,7 тис. безробітних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-